Collodiaal Zilver Natuurlijke Antibiotica

Gepubliceerd mei 21, 23
7 min read

De Toekomst Van Colloïdaal Zilver: Nieuwe Toepassingen En Onderzoek

* Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat goud goed is voor de menselijke hersenen. Goud bevordert de geleiding van elektromagnetische impulsen in het zenuwnetwerk, wat tot sterke verbetering van de hersenfuncties en het zenuwstelsel leidt. Hierdoor is colloïdaal goud inzetbaar bij allerlei ziektebeelden zoals Parkinson, Alzheimer en andere degeneratieve ziektebeelden die de hersenen en het zenuwnetwerk kunnen aantasten.

Wat Is Colloïdaal Zilver?Het Productieproces Van Colloïdaal Zilver: Hoe Wordt Het Gemaakt?

* Colloïdaal goud is een fantastisch middel om de hormoonhuishouding op orde en in balans te brengen. De Kracht van Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijk Wondermiddel. * Colloïdaal goud kan de bestrijding van verschillende soorten verslaving ondersteunen. Dit geldt voor verslaving aan drugs en alcohol alsook medicijn-, eet-, suiker- en andere verslavingen. * Zoals colloïdaal goud de geleiding van de zenuwcellen verbetert, verbetert het ook de geleiding van ons DNA.

De Wetenschap Achter Colloïdaal Zilver: Hoe Werkt Het?

* Wat doet colloïdaal goud nog meer: Geeft algemeen gevoel van welzijn en meer energie, Verbetert de werking van hormoonklieren, Werkt verjongend, Werkt als een pijnstiller, Zorgt voor geestelijke en lichamelijke ontspanning, Is een tonic voor het hart, Verbetert het zicht, GEBRUIKS AANWIJZING ZEN-Colloidaal, Goud, Gebruik: 1-3 theelepels per dag.

Even onder de tong houden alvorens door te slikken, tenzij anders geadviseerd..

Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijke Remedie Voor Weerstand En Vitaliteit

Duo Spray Met Zink En Zilver - Colloïdale Nano MineralenColloïdaal Zilver: Effectief Tegen Bacteriën, Virussen En Schimmels

Goudwater, of ook of ook wel colloïdaal goud genoemd, bestaat uit één element, alleen goud. Ook bestaan er samenstellingen van colloïdale en isotone/frequentie-vorm producten als goud, zilver, platina en indium in één formule. Dit is dan ook een unieke formule die op de markt is gebracht. Het product wordt in de volksmond Goudwater of colloïdaal goud genoemd.

Dit product kan een zeer groot effect hebben op onze levensverwachting, dit omdat het een anti-agingproduct is en daardoor de verwachting van het aantal levensjaren van de mens enorm kan doen toenemen en wel met een zeer goede levenskwaliteit. Jong en vitaal blijven dus tot op een zeer hoge leeftijd - Werkt Colloïdaal zilver en goud bij Artrose & Reuma?.

Colloïdaal Zilver: Een Oude Traditie In Een Modern Jasje

De werkzaamheid van dit middel is vaak al binnen 1 á 2 dagen te ervaren. Alles in het leven draait om energie, zonder energie is er geen leven (Nano Zilver kopen). Dit deels Colloïdale isotone/frequentie middel van goud, zilver, platina en indium geeft energie/vitaliteit in zeer korte tijd en geeft je dus een leven zoals je het nog nooit zal hebben ervaren.

Bestel Nu Colloidaal-zilverColloidaal Goud

Ook kan de geestelijke stabiliteit enorm toenemen - Collodiaal zilver natuurlijke antibiotica. Wat wil zeggen dat men veel beter in zijn/haar kracht en gezondheid komt te staan. Velen denken dat ze goed in de energie zitten, maar als men dit colloïdale product gebruikt komt men er vaak achter dat dit niet het geval is en dat door het gebruik van dit product men vele malen energieker, rustiger en levenslustiger/vrolijker is geworden wat men eerst niet voor mogelijk had gehouden - Colloïdaal zilver - 1 liter.

Colloïdaal Zilver: Voorkomen En Behandelen Van Ziekten Op Natuurlijke Wijze

Colloïdaal Zilver: Wereldwijd Gebruik En GeschiedenisDuo Spray Met Zink En Zilver - Colloïdale Nano Mineralen

Luie mensen bestaan niet dit heeft te maken met een gebrek aan energie. Deze colloïdale isotone/frequentie-vorm formule van goud, zilver, platina en indium werkt zowel lichamelijk als geestelijk (Zilverwater: De Geneeskrachtige Eigenschappen van Colloïdaal Zilver). Dit product is een revolutionaire doorbraak als het gaat om kwaliteit van leven, verjonging en vitaliteit. Het is het enige meest geavanceerde product in zijn soort.

Ook is het mogelijk dat het lichaam een figuurcorrectie ondergaat zonder daarbij gewicht te verliezen. Men gaat dus veel slanker lijken /worden. Men kan opmerkingen krijgen van andere mensen: “Wat zie jij er goed uit, heb jij een verjongingskuur gehad, je ziet er veel jonger uit”. Sommige mensen ervaren de uiterlijke resultaten al binnen enkele dagen tot weken, houdt er rekening mee dat niet iedereen hetzelfde is er niet iedereen hetzelfde reageert.

Colloidaal Producten

Onsterfelijkheid of de steen der wijzen die het leven met 1000 jaar zou kunnen verlengen, waar al zo lang naar gezocht wordt? De tijd zal leren wat de dit product ons zal brengen. Alchemisten zoals Nicolaas Flamel en graaf van Saint- Germain die beweerden de steen der wijzen te hebben gevonden en dus 1000 jaar zouden kunnen leven, zochten er honderden jaren geleden al naar.

Tijdens de middeleeuwen ontwikkelden alchemisten een “goudelixer” dat ogenschijnlijk kon zorgen voor verjonging en een perfecte gezondheid. Paracelsus, de voorganger van de moderne farmacologie, die tevens één van meest bekende alchemisten/chemici was, ontwikkelde medicijnen uit metaalmineralen, waaronder goud. Paracelsus kende het gebruik van goud tegen Syfilis en Lepra. Ook Edgar Cayce, Amerika’s meest beroemde paragnost vertelde in de jaren ’30 van de vorige eeuw al dat goud en zilver, op de juiste wijze toegediend, de levensverwachting bijna kan verdubbelen.

De Ongelofelijke Voordelen Van Colloïdaal Zilver

Goud is al aanwezig op Aarde sinds het ontstaan van de planeet zelf, maar het is niet gevormd op Aarde omdat voor de productie ervan fusiereacties nodig zijn. Zulke reacties vinden plaats in de kern van sterren waar zich waterstof bevindt. Door de immense zwaartekracht worden deze deeltjes op elkaar ingedrukt.Helium zelf wordt op den duur omgezet in koolstof door specifieke kernfusiereacties. Als een ster voldoende zwaar is kunnen nog andere reacties plaatsvinden waarbij onder meer het zware metaal goud gevormd wordt. Dit proces gebeurt vrijwel aan het einde van de levensduur van een ster waarbij de ster afkoelt en de druk in de kern toeneemt.

Vragen Over Colloidaal Zilver Water

Dit gebeurt met eventuele kernreacties waarbij ook nog goud wordt gevormd. Goud behoort tot de zogeheten edelmetalen. Scheikundig gezien zijn edelmetalen, metalen die niet onderhevig zijn aan oxidatie of zuur. Dit veroorzaakt ook de duurzaamheid van deze metalen. Binnen deze categorie edelmetalen is heeft goud weer uitzonderlijke duurzame eigenschappen. Colloïdaal Goud (ook wel goudwater) is het zuivere element goud, opgelost in zuiver water.

Alleen planten kunnen goud uit de bodem omzetten in deeltjes die net zo klein zijn als de deeltjes in colloïdaal goud. Dit doen planten op dezelfde manier waarop ze ijzer of andere metalen/mineralen omzetten. Ze halen het metaal (dat ons lichaam niet rechtstreeks kan opnemen) uit de grond en veranderen deze naar de ionische of colloïdale vorm die we wél kunnen opnemen.

Colloidaal Producten

Net zoals u nooit op spijkers zou gaan kauwen om ijzer binnen te krijgen, moet u goud nooit in zijn vaste vorm innemen: het is giftig en zorgt voor problemen met de spijsvertering, de nieren en dergelijke (Colloïdaal Zilver: Effectief Tegen Bacteriën, Virussen en Schimmels). Hoewel metaalhoudend goud als folie overal ter wereld uitwendig wordt gebruikt om mensen te behandelen die lijden aan artritis, zal geen enkele huisarts zijn patiënten het ooit in vaste vorm voor inwendig gebruik voorschrijven.

Hierdoor ontstaan elektrisch geladen gouddeeltjes (goudionen) in puur zuiver water, zonder kunstmatige toevoegingen. Op sommige websites wordt vermeld dat colloïdaal goud violet van kleur behoord te zijn. Colloïdaal Zilver: De Rol in Alternatieve en Complementaire. Als colloïdaal goud violet van kleur is dan houdt dit in dat het onder hoge spanning geproduceerd wordt en dan zijn de deeltjes grover dan wanneer colloïdaal goud wordt geproduceerd onder een lage spanning en dan is het heel zacht geel van kleur.

Nano Zilver Kopen

Ook is het aantal parts per milliliter (PPM) in dit product niet van belang omdat het deels om een isotone/frequentie vorm gaat en deels om de colloïdale stoffen goud, zilver, platina en indium. Dit is dan een heel ander product dan wat andere leveranciers produceren/verkopen en is daarom ook niet vergelijkbaar met dit product.


colloidaal zilver

Het product bestaat onder andere uit colloïdaal goud, zilver, platina en indium en in de isotone/frequentie-vorm hiervan. Aangeraden wordt om dit product niet in contact te brengen met elektromagnetische velden zoals bijvoorbeeld bij Dect-telefoons, magnetrons enzovoort. Dit omdat de werking van het product hierdoor verstoord kan worden. Dit hier beschreven product is namelijk zijn tijd ver vooruit.

Navigation

Home

Latest Posts

Collodiaal Zilver Natuurlijke Antibiotica

Published May 21, 23
7 min read

Fruit Op Het Werk 50 Stuks

Published May 13, 23
6 min read